Jun 9, 2021, 10:23 AM

Стая 

  Poetry » Other
211 1 0

Поредното загубено дете.

Поредното забравено лице.

Опитвам се да не забравя,

но не мога се справя.

Дай ми две секунди,

само малко ще се бавя

в тази смъртоносно тясна стая.

Мислите си ще оставя

за други ден, но друг ден не ща за зная.

© Боян Цонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??