1 июл. 2014 г., 21:45

Стенания 

  Поэзия » Другая
339 0 1



тя е толкова

уморена и тъжна
нещастната
Кралица на купите
и вечно се чуди
какво ли намират
у тая Алиса

а тя (кралицата)
е сама до безкрай
ти си асо пика
 подари ù спасение
проникни в нея
с тихите кинжали
на нощта

обичай я безмилостно
(и към себе си
пощада нямай сам)
защото са нищо
игрите на плътта
пред стенанията
на мисълта

обичай я безмилостно
и после без следа
преди да съмне
си върви с отлива
останеш ли
рискуваш да изгубиш
главата си

© Александър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Наистина -
    какво ли намират
    у тая Алиса
    ???
    За нея никой не би изгубил главата си.
Предложения
: ??:??