10 нояб. 2007 г., 11:10

"Стига болка и лъжи" 

  Поэзия » Любовная
590 0 0

Стига болка и безчувствени лъжи!
Нима не виждаш, в мен за теб е празнота!
Достатъчно ми причини,
но вече няма ни я любовта!

 

Намерих някой, който да обичам
и новата любов се възпламени.
С мили думи го наричам,
а ти си този, който иска да ни раздели!

 

Не бяха ли много онези сълзи,
които след тебе остави?
Защо искаш да ме боли?
Разбери, сърцето те забрави!

 

Погледни ме за последно и искрено в очи,
изпити от безкрайна самота!
Защо, когато в тях засветиха лъчи,
ти искаш да отнемеш обичта?!

 

Стига болка и безчувствени лъжи!
Всичко наше в пепел се превърна!
И да искаш, няма във очите ми сълзи
и във миналото няма да се върна!

 

Остави ме и стига се преструва!
Ти разби една мечта красива!
Сърцето ми отдавна с тебе се сбогува.
Остави да съм щастлива!!!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??