25 июл. 2012 г., 16:14

Стига ми това 

  Поэзия » Любовная
674 0 1

СТИГА МИ ТОВА

 

До теб да се докосна

аз тъй не се реших,

че грееш много силно

и ще ме изгориш.

 

Поглеждаш от високо,

но стига ми това.

Улавям твоя поглед

със всичките си сетива!

 

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??