2 мая 2007 г., 10:04

стих 

  Поэзия
630 0 0

Благодаря ти, че ми пращаш вятър,
развява душата ми!
Благодаря ти, че ми пращаш буря,
разравя душата ми!
Благодаря ти,ч е ми пращаш огън,
развихря душата ми!
Благодаря, че ми пращаш болка,
полита душата ми!

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??