4 сент. 2013 г., 23:30

Стих без име 

  Поэзия » Любовная
703 0 4

Когато съм до теб - говоря с вятъра,
а очите ти са вече морските вълни,
когато съм до теб - в усмивката ти лято е,
в което есенното ехо вика: "Остани"

Когато съм до тебе, няма тайни
и сякаш всеки отговор е "Да",
когато съм без тебе, мила, дай ме
на устни от студени небеса...!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??