24 сент. 2007 г., 14:10

Стих без заглавие... 

  Поэзия
647 0 2
Рима след рима,
ден след ден,
а ти си все по-студен.

Песен толкова позната,
картина от сатен,
ти в прохладния ми ден.

Дума след дума,
сълза след сълза,
отново оставяш ме сама.

Няма вече топлина,
няма вече и тъгa,
няма усмивката ти в моя ден,
няма те теб до мен.

Топлина, тъгa, ревността... сама...
Няма я вече любовта!

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти миличка.
  • Пишеш все по красиво аз ти го казах. Продължавай все така
Предложения
: ??:??