20 февр. 2008 г., 15:41

Стих за вас 

  Поэзия » Философская
734 0 15
Не мислете, че само някого обичам.
В стихове за вас душата си изричам.
Обичам ви, това не мога да го крия.
Искам всеки автор с любов да открия.

Стихове творите все така прекрасни,
не изоставям хора толкова страстни.
И във всяко нещо залагате поука,
във вашата поезия е цялата наука.

Познавате вие тънкостите на душата,
всеки открива и себе си в словата.
Майстори сте на римите най-крилати,
потапяте читателя в светове чудати.

Пишете все така нежно и сърцато
и битието ще е с чувства богато.
Не мислете, че само някого обичам.
В стихове за вас душата си изричам.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??