13 июл. 2007 г., 06:22

Стихче 

  Поэзия
437 0 1

Иска ми се, няма да го крия,
Някой ден и аз да го създам.
Своята надежда няма да прикрия,
Стихче достойно щом издам


Иска ми се, някой ден,
Думи от истина да изредя
И в тях някой да види мен,
Без на никой да навредя.


Защото радост е безкрайна,
Буква след буква, думичка и ред,
И тази сила тъй незнайна
Завладява без милост и навред.


А когато четеш, е прекрасно.
... Когато усмивката сама се смее,
Чувството само е толкова властно,
Че ума вече сълзи не лее... а се смее.


Така е, когато радостта си влееш,
Когато вече нищо от теб не се крие.
Така е, когато силно песента изпееш,
Вместо от болка душата ти да вие...

____________________


Но, зная - много има да се уча.
Някой ден от учене ще сполуча,
някой ден, някой ще зарадвам,
и аз със него ще се радвам!!

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хванала си вярната посока, миличка.
    Продължавай смело напред!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??