Стихче за теб
ReмаТе
Щом говорим
за любов,
аз - на всичко
съм готов!
И пред Троя
бих се сбил -
дори с
безсмъртния
Ахил!
(но)
Рицар съм,
от друго време,
броня - нямам,
нито кон...
със мечти,
ще те открадна,
яхнал пръчка
на бегом.
© РемаТе Все права защищены
Хубаво!