Погледът ти мръсно ме преследва,
устните ти шепнат сладък грях,
но вълна съм и внимавай,
че заливам всеки бряг.
Думите ти нямат звуци,
пръстите ти малко ги е страх,
че докоснат ли ме, ще изчезна,
но навярно ще ме искат пак...
Бъркаш ме със твоя друга.
Аз съм ничия и ми личи.
Опасения ли имаш?
Отговаряй или замълчи!
{}{}{}{}{}{}{}
Мечтаеш да ме промениш
или просто да ме задържиш.
{}{}{}{}{}{}{}
Може би ще ти е лесно,
може би така си мислиш.
Давай! Покажи ми нежност.
Спри ме или си отивай.
© Венета Димитрова Все права защищены
{}{}{}{}{}