May 14, 2010, 1:43 PM

Стихийно и директно 

  Poetry » Love
625 0 3

Погледът ти мръсно ме преследва,

устните ти шепнат сладък грях,

но вълна съм и внимавай,

че заливам всеки бряг.

 

Думите ти нямат звуци,

пръстите ти малко ги е страх,

че докоснат ли ме, ще изчезна,

но навярно ще ме искат пак...

 

Бъркаш ме със твоя друга.

Аз съм ничия и ми личи.

Опасения ли имаш?

Отговаряй или замълчи!

{}{}{}{}{}{}{}

Мечтаеш да ме промениш

или просто да ме задържиш.

{}{}{}{}{}{}{}

 

Може би ще ти е лесно,

може би така си мислиш.

Давай! Покажи ми нежност.

Спри ме или си отивай.

© Венета Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • супер
    {}{}{}{}{}
  • харесах!
  • Ха..намерих те, за да ми подариш малко удоволствие
    "Аз съм ничия и ми личи."
    Бъди свободна... не му робувай! Той просто никога няма да проумее такава жертва! Поздрави!
Random works
: ??:??