27 авг. 2008 г., 16:13

"Стихия" 

  Поэзия
585 0 1

Дали от минали животи те познавам

или от бъдещи - не зная.

Само усещам, че много силно те желая!

Твоето лице като слънце озари ме

и в мен отново разцъвтяха цветчетата на любовта!

Твоята усмивка, по-красива дори от бисерна роса,

покори ме в този миг и

започна да ми нашепва любовта.

Вплете пръстите си в мойте,

усещайки твойта топлина,

разбрах, че ти си моя сбъдната мечта!

Очите ти, по-топли от кафе,

игриво милват ме.

А твоята прегръдка - по-нежна от допир на море...

Искам с теб да бъда, защото ти си

стихията, която ме обгърна...

и ти си онзи полъх тих, който нашепна ми,

че любовта - има я!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??