7 апр. 2012 г., 10:50

Стихове 

  Поэзия » Любовная
491 0 3

Не искаш да ги четеш напук,

но поне един от тях задръж,

стиховете на един самоук –

не изгаряй всички наведнъж.

 

Чрез стиховете сърцето тъжи

и вярва в последната надежда,

единствено то живота държи

и отново да пиша то нарежда.

 

Нека минат много години

и ако тогава все още дишам,

от спомените бледосини –

за теб стихове пак ще пиша.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??