*Знанието ще е твойта сила,
а признанието твой копнеж.
Глава не скланяй -
ще го имаш в изобилие,
но внимавай славата дали ще понесеш!
*Мислиш, че си избран
да си винаги неразбран,
но таз година не ще е така -
любов, подкрепа и признание,
от верни приятели ще получиш
несравнимо внимание!
*Самотен се чувстваш? Така е...
Искаш любовта да те срази? Беда е...
Разрушаваща, страстна и властна?!? Не!
Ти ще получиш по-добрата:
Любов заради самата любов,
любов въпреки самия човек,
любов безусловна,
любов гальовна...
Любов, която преминава отвъд теб,
любов, която те прави по-добър човек,
Любов,която не убива -
това е любовта, която носи Божията сила!
*Любовта не е могъща,
ако не бъде споделена.
Затова Човек със главно "Ч" ще срещнеш ти,
за да те избави от всички любовни беди!
*Парите са средство, а не цел,
затова отседни във най-скъпия хотел.
Помисли, избери цел най-прекрасна,
спри да се чувстваш материално нещастна!
За пари не бой се - ще ги имаш в изобилия,
ще бъдеш богата - ах, каква идилия!
*Обичаш да се забавляваш
от сутрин до мрак.
Таз година купони те чакат -
още е рано за брак!
Ще бъдеш ти в центъра на купона,
душата на компанията - хайде, грабвай микрофона!
*Тежка е духовната корона...
таз година на теб се пада мъдростта -
спри да бъдеш кокона!
Ако искаш иситнски мъдрец да бъдеш ти -
недей да порицаваш другите -
първо със своята душа се заеми!
*Искаш да си на-добрият,
но нещо все не върви?!?
Таз година вярата на теб се пада -
повярвай силно и всичко ще получиш ти!
*Изпити, задачи тежки?!?
Резултати ниски?!?
Нещо все ти пречи?!?
Ядове недей бери,
късметът таз година теб споходи -
повече не го мисли,
отлични резултати ще показваш ти.
Най-добрият ще бъдеш в учението,
никой не ще те достигне -
това е положението!
© Яна Борисова Все права защищены