4 июн. 2024 г., 12:34

Стихове от любов изтъках 

  Поэзия » Любовная
90 0 3

     

   Стихове от любов изтъках

 

В свят измислен, вълшебен живях,

като сън отминаваха дните.

Стиховè от любов изтъках,

във които се гонят мечтите.

 

Исках само да бъда до теб,

да се сгуша в прегръдката нежна,

исках само да бъда до теб,

да потъна в любов белоснежна.

 

Да говоря със теб за цветята,

за езика им странен, красив,

да се смее със мене луната

даже в ден прозаичен и сив.

 

Да докосна със обич сърцето,

да се случат безброй чудеса,

да открия във тебе момчето

с най-красивата нежна душа.

 

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??