4 июл. 2014 г., 13:25

Стимул, цел и страст 

  Поэзия » Другая
305 0 0

О, как така се получава,
загадка е това за мен?!
Навярно с "висше " всичко става,
кодират го във някой ген!
И така то в нас остава,
и цял живот върви със нас...
Без "лошотии" ни е скучно!
Те са ни стимул, цел и страст!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??