4.07.2014 г., 13:25 ч.

Стимул, цел и страст 

  Поезия » Друга
306 0 0

О, как така се получава,
загадка е това за мен?!
Навярно с "висше " всичко става,
кодират го във някой ген!
И така то в нас остава,
и цял живот върви със нас...
Без "лошотии" ни е скучно!
Те са ни стимул, цел и страст!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??