26 мая 2007 г., 06:38

Сто самохвални стени 

  Поэзия
930 0 6
Съмва се. Снощи съборих
сто самохвални стени.
Съмва се. Спи, Сънотворецо!
Спи и сънувай съдби.

Спиш. Самосънна скулптура,
свята от сиво и страх.
Спиш. Самота саламурена,
сграбчва съня, сякаш смях.

Свещеноизгревно! Скоро
само смъртта ще смъди.
Скитнико, снощи съборих
сто самоцелни стени!

© Елица Мавродинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??