May 26, 2007, 6:38 AM

Сто самохвални стени 

  Poetry
931 0 6
Съмва се. Снощи съборих
сто самохвални стени.
Съмва се. Спи, Сънотворецо!
Спи и сънувай съдби.

Спиш. Самосънна скулптура,
свята от сиво и страх.
Спиш. Самота саламурена,
сграбчва съня, сякаш смях.

Свещеноизгревно! Скоро
само смъртта ще смъди.
Скитнико, снощи съборих
сто самоцелни стени!

© Елица Мавродинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??