15 мая 2018 г., 15:10

Стон 

  Поэзия » Другая
1039 4 4

Видях за първи път, видях очите ти,
усетих тръпка от любов, с пориви и мечти!
Чух гласа ти, в мен да издига,
чух сърцето ти да стене...
и в целувката ти да ме вплита
любов, която не си отива.
Бях млада и те обичах,
но по теб още не спирам
да гледам себе си и да въздишам,
че още те обичам!

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??