May 15, 2018, 3:10 PM

Стон 

  Poetry » Other
1037 4 4

Видях за първи път, видях очите ти,
усетих тръпка от любов, с пориви и мечти!
Чух гласа ти, в мен да издига,
чух сърцето ти да стене...
и в целувката ти да ме вплита
любов, която не си отива.
Бях млада и те обичах,
но по теб още не спирам
да гледам себе си и да въздишам,
че още те обичам!

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??