14 окт. 2014 г., 11:01

Стон и въздишка 

  Поэзия » Любовная
612 0 1

Стон и въздишка,
две сълзи
плъзват  се по лицето.
Ах, мили, прости.

Оставям те, скъпи.
Недей, не плачи.
Не искам да тръгвам,
но виждаш, уви!

Ах, не мога, мили,
да те погаля дори.
Стон и въздишка.
Две сълзи.

Изпрати ме мили,
за последен път виж моите очи.
Отивам си, скъпи,
недей, не плачи.

Стон и въздишка,
нечути дори.
Две сълзи,
невидими. 

© Ивета Врескова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??