6 июн. 2023 г., 12:37

Стоя до тебе 

  Поэзия » Любовная
142 0 1

Стоя до тебе. Значи съществувам!

Обсъждаме неща от двата свята

и смисъл даваш – за това битувам.

Превръщаш ме във истински богата.

 

Сърцето тупка в мене, аз немея

пред красотата на една душа

и с радост искам с тебе да се слея,

защото си утеха, топлина.

 

Ти просто си вълшебство и магия

с докосването нежно в утринта,

до дъно искам днес да те изпия,

пък нека ме заровят във пръстта!

 

 

© Росица Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??