Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Във гората си летях спокойно,
а пред мене женска ярко свети.
Бе различна, пареща и знойна.
Тоз хормон да бъде триж проклети.
И обзет от страст необуздана,
демонстрирах лупинги, каскади.
Секс не бях аз правил отзарана,
а печах се на любовни клади.
Приближих без да се колебая,
че изгарях вече във екстаз,
женската със цел да обладая,
ала то било на горски фас.
© Таня Гулериа Все права защищены