Страх
Страхувам се, самичка да си лягам
и да заспивам под студената завивка.
В съня, ръце към тебе да протягам.
Да се събуждам сутрин, без усмивка.
През толкова сгъстена тишина,
със мъка се прокрадва глътка сън.
А толкоз ме е страх, ако заспя,
че мога да не чуя твоя звън.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены