14.12.2016 г., 0:56 ч.

Страх 

  Поезия » Любовна
240 0 4

Страх

 

Страхувам се, самичка да си лягам

и да заспивам под студената завивка.

В съня, ръце към тебе да протягам.

Да се събуждам сутрин, без усмивка.

 

През толкова сгъстена тишина,

със мъка се прокрадва глътка сън.

А толкоз ме е страх, ако заспя,

че мога да не чуя твоя звън.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??