21 июн. 2008 г., 12:26

*** (страх) 

  Поэзия
584 0 18

 

мекото в косите 
                            подпалва със лед
топлите мисли
                            разлага на прах
устните дъхави 
                            изпива на екс
ресниците бисер 
                            попарва с слана
малкия ми свят
                            просмуква
разнищва
                            прелива до прага
в ъгъла валмо 
                            в сълзите през зъби
нищо... само
                            страх
  

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??