мекото в косите
подпалва със лед
топлите мисли
разлага на прах
устните дъхави
изпива на екс
ресниците бисер
попарва с слана
малкия ми свят
просмуква
разнищва
прелива до прага
в ъгъла валмо
в сълзите през зъби
нищо... само
страх
© Дора Павлова Todos los derechos reservados