25 нояб. 2023 г., 19:50

Страх ме е... 

  Поэзия » Свободный стих
140 0 0

- Страхуваш ли се ?

- Да...

- Но от какво те е страх ?

- Страх ме е да не полудея. Страх ме е да не изгоря. Силни пламъци в душата ми тлеят, които невъзможно е да потуша. Страхувам се, че ще те загубя. Страхувам се, че ще боли. Искам отново да мога да се смея, но да няма повече сълзи.

 

© Виктория Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??