Nov 25, 2023, 7:50 PM

Страх ме е... 

  Poetry » Free verse
126 0 0

- Страхуваш ли се ?

- Да...

- Но от какво те е страх ?

- Страх ме е да не полудея. Страх ме е да не изгоря. Силни пламъци в душата ми тлеят, които невъзможно е да потуша. Страхувам се, че ще те загубя. Страхувам се, че ще боли. Искам отново да мога да се смея, но да няма повече сълзи.

 

© Виктория Янева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??