25.11.2023 г., 19:50 ч.

Страх ме е... 

  Поезия » Свободен стих
139 0 0

- Страхуваш ли се ?

- Да...

- Но от какво те е страх ?

- Страх ме е да не полудея. Страх ме е да не изгоря. Силни пламъци в душата ми тлеят, които невъзможно е да потуша. Страхувам се, че ще те загубя. Страхувам се, че ще боли. Искам отново да мога да се смея, но да няма повече сълзи.

 

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??