26 июл. 2005 г., 22:58

Страх ме е - пак съм сама... 

  Поэзия
1438 0 4
Страх ме е от лошото време
Страх ме е от лоши слова,
но най-страшното знай е за мене
да бъда,да бъда сама...
Страх ме е теб да обичам
Страх ме е - вярвай в това
и само  в съня си изричам
мили и нежни слова...
Страх ме е и пак съм студена -
към теб не протягам ръка.
Сядам до тебе смутена...
прегръдка открадваш едва...
Страх ме е - пътят към мене
дълъг бе зная в нощта...
Страх ме е - беше обсебен,
безразлчен си тръгваш сега...
Страх ме е - сбърках отново...
Страх ме е - пак съм сама...
Страх ме е - налях ти отрова,
а аз я пия сега...

© Малка Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми харесва стихотворението ти! Близко до сърцата на някои хора!
  • Страх ме е - сбърках отново...
    Страх ме е - пак съм сама...
    Страх ме е - налях ти отрова,
    а аз я пия сега...
    Какво да се прави - това е животът!
  • Понякога от страх да не загубим -губим
  • Много е хубаво Яна!
Предложения
: ??:??