23 авг. 2007 г., 23:10

Страхувах се! 

  Поэзия
875 0 5

Страхувах се!

Повика ме до себе си,

а аз отказах!

Страхувах се

лъчите да погледна

в твоите очи!

Страхувах се,

че нямам право

до топлината твоя

да се доближа!

Страхувах се,

че другите ще видят

душата ми

на пръсти как се вдига,

за да погледне

твойта красота!

Страхувах се!

15.03.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??