Aug 23, 2007, 11:10 PM

Страхувах се! 

  Poetry
946 0 5

Страхувах се!

Повика ме до себе си,

а аз отказах!

Страхувах се

лъчите да погледна

в твоите очи!

Страхувах се,

че нямам право

до топлината твоя

да се доближа!

Страхувах се,

че другите ще видят

душата ми

на пръсти как се вдига,

за да погледне

твойта красота!

Страхувах се!

15.03.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??