23.08.2007 г., 23:10 ч.

Страхувах се! 

  Поезия
888 0 5

Страхувах се!

Повика ме до себе си,

а аз отказах!

Страхувах се

лъчите да погледна

в твоите очи!

Страхувах се,

че нямам право

до топлината твоя

да се доближа!

Страхувах се,

че другите ще видят

душата ми

на пръсти как се вдига,

за да погледне

твойта красота!

Страхувах се!

15.03.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??