23 ago 2007, 23:10

Страхувах се! 

  Poesía
947 0 5

Страхувах се!

Повика ме до себе си,

а аз отказах!

Страхувах се

лъчите да погледна

в твоите очи!

Страхувах се,

че нямам право

до топлината твоя

да се доближа!

Страхувах се,

че другите ще видят

душата ми

на пръсти как се вдига,

за да погледне

твойта красота!

Страхувах се!

15.03.2003 Николай Иванов

© Николай Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??