21 нояб. 2009 г., 12:02

Страхувам се 

  Поэзия
599 0 0

От толкова неща се аз страхувам,

но най-силно боя се от смъртта,

мечтая и желая да не идва,

да не чука тя на моята врата.


Страхувам се от нея,

да, страхувам се, но не за мен,

а за всички близки хора,

които са край мен.


Но зная , зная - тя ще дойде,

ще дойде някой ден,

ще дойде, за да вземе,

нещо скъпо тя от мен.

© Радослав Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??