2 июн. 2009 г., 19:55

Страхувам се да замълча 

  Поэзия
487 0 0

Страдаш с другите

докато падам нагрубена

плачеш заедно със сълзи - фалшивите

но мен оставяш изгорена

 

Затваряш пред очите ми вратата

загърбваш страха без да се замисляш

не усетих до себе си красотата

от усмивка която да ми подариш

 

Не поисках да продължа

под краката си безсилие усещам

страхувам се дори за замълча

и отново безразличие посрещам

© Нели Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??