22 янв. 2010 г., 12:48

Страхуваш ли се? 

  Поэзия » Любовная
457 0 0

Страхуваш ли се, че обичам,
за любовта пиша, не се вричам.
 Живея, както умея.
Днес съм влюбена-загубена и
вярвам в красива звезда.
 Страхуваш ли се, че съм весела и тъжна
и горя, мисля и пиша за любовта.
Не искам да пиша за дупките и
грозотата на света.
Не искам да чувствам грозота.
Искам като вулкан да се взривявам, да горя.
 Ако се страхуваш и ревнуваш, 
към космоса не можеш да пътуваш.
Няма да имаш крила, няма
да усетиш енергията на деня.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??