5 авг. 2010 г., 16:39

Странници 

  Поэзия » Другая
696 0 8

Вървете при други. Залъгвайте други.
Правете на някой фалшиви услуги.
Пуснете обява. Не знам. Намерете
друг начин, друг изход. За мен забравете.
Защо личността ми избрахте от всички?
Нима затуй, че имам странни привички?
Че по време на буря подскачам сама,
дъждовните капки - ловя ги с уста.
Под дъгите минавам, пеейки с глас,
а после скитници приютявам у нас.
С тях преглеждаме живота и кроим
планове, стратегии как да променим
света, обвиняващо мислещ, че всички
са странни, щом имат странни привички.

© Кристина Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??