13 янв. 2007 г., 17:36

Sтранно е!!! 

  Поэзия
1209 0 2


Колко странно е, когато си тук;
колко странно, е когато те няма;
колко странен е часовникът,
а времето с теб всякаш лети!
 
Тръгвaш или да останеш, 
питаш себе си, когато
времето за нас отмине,
събирано с дни...

Моля се, когато бавно тръгваш,
моите очи да те видят пак,
моля се, когато се завращаш,
сълзите си да прикрия в Смях...

 

© Делян Ст Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??