Любовта обича в мек нюанс.
Овално нежни форми на гърди.
Изненада след изящен реверанс.
В музика страстта ни приюти.
Ароматни сокове в танц се сливат.
Ефирни ласки със притворени очи.
В синхрон телата бавно се извиват.
Прониквам и усещам, че у мен си ти.
© Красимир Все права защищены