9.01.2013 г., 11:45 ч.

*Страст 08.01.2013 

  Поезия » Еротична
784 0 0

Любовта обича в мек нюанс.
Овално нежни форми на гърди.
Изненада след изящен реверанс.
В музика страстта ни приюти.

Ароматни сокове в танц се сливат.
Ефирни ласки със притворени очи.
В синхрон телата бавно се извиват.
Прониквам и усещам, че у мен си ти.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??