Къде отиде,
моя тиха страст,
защо забрави лунните пътеки,
порязали сърцето ми
в онази,
димяща от любовни тайни нощ...
Дали изстина
нашата мечта,
или в тишината мъртва се стопи...
Защо ли трябваше
така внезапно
и двамата от студ
да изгорим?!...
© Ясен Радулов Все права защищены
Наистина изгарящо замръзващо!
Талант! Браво! 6.