7 июн. 2006 г., 19:12

Страст 

  Поэзия
681 0 3
Всеки ден стоя и си мечтая,
как с устните ти си играя.
Сърцето ми тупти,
искам да усетя тялото ти.
До мене нежно се допри,
леко по главата погали.
А после нека с яростна страст,
изгорим, ти и аз.

© Ааа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??