5 мая 2007 г., 15:42

СТРАСТ 

  Поэзия
533 0 2
                         СТРАСТ
 
          Очите ти с поглед ме изгарят,
          ръцете ти усещам през съня,
          тръпките  редят  и  се  повтарят,
          щастлив ще е  отново с теб деня.

          Сърцето  ми  гори, бушува,
          целувката ти  страстна е със мен
          и   душата   с  плам   лудува,
          и  цялата съм в  твоя  плен.

          От   обич   нежна   изтъкана,
          усещам пресъствието ти с жар.
          Дали  съм  обичана, желана?! -
          Сърцето си ти давам  в дар!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??