3 мар. 2008 г., 00:27

Страст 

  Поэзия
786 0 3

Накарай ме да искам да живея!
Накарай ме със устни по гърба!
Аз искам в тебе да изтлея,
накарай ме да бъда на ръба...!


С очите си на светло ме събличай,
с ръцете си на тъмно обладай...
Че ме желаеш днес, недей отрича,
остани със мен и помечтай!


Погали косите ми със пламък,
запален в огнената страст,
вземи сърцето ми от камък,
стопли го с нежния си глас.


И тялото ми тръпне и копнее
за цялата ти мъжка мощ,
в страстта си нека да изтлеем
и тъй да бъде цяла  нощ!

© Иринка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да!!!
  • Поздравления!!!
  • И тъй да бъде ВСЯКА нощ!
    Много хубав стих, Иринче! Слен копнеж, любов и страст! Много ми хареса!
    Къде се изгуби, мила? (Ако съдя по стиха... простено ти е! )
Предложения
: ??:??