2 дек. 2009 г., 01:20

Страст 

  Поэзия
367 0 1

Нежен порив на страстта -

грешна и покварна,

заличава в миг света,

поражда сладка тайна.

 

Мистериозна тишина

нощта с романтика изпълва

и мълчиш смутен сега

след невинна ласка първа.

 

Копнеж освободен

без милост ни изгаря,

а едва проронен стон

нашепва – изневяра.

 

Терзания нахлуват

от докосване неловко,

но телата се жадуват,

съвестта бледнее пред целувка.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??