Тялото ми нежно
попива всяка твоя ласка!
То е като пустиня,
жадуваща дъждовна капка!
Допира до твойта мъжка гръд,
до кожата ти нежна!
Само на една-едничка мисъл ме навежда!
Искам ризата ти да разкъсам,
да целувам голата ти плът!
Да усещам как трепери всяка твоя клетка!
Да чувам сърцето как пулса ускорява
и да знам, че само моята любов го
успокоява!
Да виждам задоволството в очите
и да съм сигурна,
че е мое това, което ти тупти в гърдите!
Да искам още, още...
и да го получа!
Викът ми да раздира тишината,
да се стряска даже и луната!
Да пия на малки глътки
твойта страст!
Да се радвам на света,
да цъфтя и да вирея както розовия храст!
© Христиана Тодорова Все права защищены